Ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης έχοντας ως σκοπό τον σχεδιασμό και την εφαρμογή πολιτικής για την πρόληψη και την εναλλακτική διαχείριση αποβλήτων είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στο νέο θεσμικό πλαίσιο που προώθησε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης.

Το 2020 ήταν μία ομολογουμένως δύσκολη χρονιά για όλους μας, κατά τη διάρκεια όμως της οποίας τέθηκαν οι βάσεις για να μπει η ανακύκλωση σε μία νέα πορεία. Η χώρα μας επιχειρεί να καλύψει το χαμένο έδαφος δεκαετιών στον τομέα της διαχείρισης των αποβλήτων και να αποκτήσει νέες συνήθειες, ώστε η ανακύκλωση να γίνει μέρος της καθημερινότητας όλων μας.

Για τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης, το 2021 θα είναι έτος περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων ενημέρωσης, εκπαίδευσης και ενεργοποίησης όλων μας.

Μέρος των δράσεων αυτών αποτελεί και η επαναχρησιμοποιούμενη υφασμάτινη τσάντα που κρατάτε στα χέρια σας, η οποία φιλοτεχνήθηκε από τη Σίλια Κριθαριώτη. Με την κίνηση αυτή φιλοδοξούμε να σας καταστήσουμε πρεσβευτές μίας νέας αντίληψης κάνοντάς σας συμμάχους στην κοινή προσπάθεια να προστατέψουμε το περιβάλλον και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής όλων μας.

KARTA_ ΕΟΑΝ_2020

Εγκάρδιες ευχές από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης για τη νέα χρονιά, με υγεία και ευαισθητοποιημένη συνείδηση.

 

 

Ο Πρόεδρος

 

Νίκος Χιωτάκης

Ο Διευθύνων Σύμβουλος

 

Ιωάννης Σιδέρης

Κοινοποίηση
Written by Thodoris Psyrris