Συμμετοχή του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης στο 9ο Green Wave Festival


04 Σεπ 2019Συμμετοχή του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης στο 9ο Green Wave Festival

Στην υλοποίηση του δικού του Repair Café προχωρά ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης, καλώντας τους επισκέπτες του 9ου Green Wave Festival 2019  αφιερωμένο στο περιβάλλον με κεντρικό θέμα την κλιματική αλλαγή. να επισκεφτούν το ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να φέρουν για επισκευή τις συσκευές τους.

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στο δημοτικό πάρκο της ΧΑΝΘ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να φέρει τις χαλασμένες του ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές και να τις επισκευάσει μαζί με εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, που θα το συμβουλεύει για την κατάστασή τους και για την ορθή περιβαλλοντικά εναπόθεσή τους σε περίπτωση οριστικής βλάβης.

Μία ξεχωριστή ιδέα που έχει υλοποιηθεί με επιτυχία στο παρελθόν και που προωθεί την επαναχρησιμοποίηση των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και τη μείωση της αλόγιστης αγοράς νέων.
Το Repair Cafe, άλλωστε, είναι ένας από τους πιο ευχάριστους τρόπους για να γνωρίσει κανείς πώς επισκευάζονται οι ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές του και ποιος είναι ο σωστός τρόπος διαχείρισής τους όταν πάψουν οριστικά να λειτουργούν.

*Το ωράριο λειτουργίας του Repair Cafe είναι:
Παρασκευή 13/9: 17:00-21:00
Σάββατο 14/9: 17:00-21:00