Ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων #EWWR2023 με και
οι δράσεις των συμμετεχόντων σε όλη την Ελλάδα κατανέμονται ως εξής:
– 21 από Δημόσιους φορείς (ΟΤΑ, ΦΟΣΔΑ κλπ)
– 1 Εταιρείας
– 7 από ΜΚΟ, ΣΣΕΔ
– 88 Εκπαιδευτικά Ιδρύματα όλων των βαθμίδων!
Ο ΕΟΑΝ ως εθνικός συντονιστής είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη μεγάλη συμμετοχή των σχολείων, από την Κρήτη έως και τον Έβρο, που δίνουν το παρόν στη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή εκδήλωση πρόληψης δημιουργίας αποβλήτων που φέτος είχε θέμα τη μείωση των συσκευασιών! 
Προς τους συμμετέχοντες ο ΕΟΑΝ απηύθυνε το παρακάτω μήνυμα:

Αγαπητοί διοργανωτές δράσεων,

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα του ΕΟΑΝ για διοργάνωση δράσεων στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων (EWWR 2023) για τις ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ και την πρόληψη δημιουργίας αποβλήτων συσκευασίας.

Στο διάστημα μεταξύ 18-26 Νοεμβρίου 2023 θα διεξαχθούν πανελλαδικά 117 δράσεις, οι περισσότερες από ποτέ! Ο κατάλογος με τα στοιχεία των ελληνικών δράσεων βρίσκεται εδώ: Δράσεις στην Ελλάδα

Όλες οι δράσεις προβάλλονται και θα προβληθούν στα κοινωνικά δίκτυα του ΕΟΑΝ, με όλο το υλικό που μας αποστέλλετε.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι  κατά τη διάρκεια της δράσης σας θα πρέπει να συλλέξετε υλικό (φωτογραφίες, βίντεο, προσκλήσεις, φυλλάδια, ερωτηματολόγια), με ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα προσωπικών δεδομένων σε περίπτωση συμμετοχής παιδιών/μαθητών. (αποστολή: [email protected] και [email protected]) ώστε να τις προωθήσουμε με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΕΟΑΝ.

Για τους διοργανωτές που επέλεξαν τη συμμετοχή τους για τη βράβευση των καλύτερων δράσεων πανευρωπαϊκά, αναμένουμε πλήρες υλικό από την υλοποίησή τους.

Τέλος, για την ίδια προβολή της δράσης σας στα κοινωνικά δίκτυα, χρησιμοποιήστε τo επίσημo hashtag της EWWR: #EWWR2023 και όσοι επιθυμούν τη συμμετοχή στον φωτογραφικό διαγωνισμό της EWWR (https://ewwr.eu/countdown-to-ewwr-2023-join-the-excitement-with-ewwr2023photocontest/) στο hashtag #EWWR2023PhotoContest

 Καλή επιτυχία σε όλους!!!


2023-11-17 Press Release_EWWR_2023

2023-11-17_Press-file_EWWR_2023

Κοινοποίηση
Written by Nikos Koumoundouros