Στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Ε.Ο.ΑΝ.

 11-19/9/2021, Περίπτερο 10, Stand 6

 

Κάνουμε την Ανακύκλωση, στάση ζωής.

O Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης ( Ε.Ο.ΑΝ.) συμμετέχει με περίπτερο στην 85η ΔΕΘ, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, που θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

«Δίνουμε το παρόν» από τις 11 ως τις 19 Σεπτεμβρίου στην πρώτη μεγάλη Έκθεση που θα διοργανωθεί στην Ευρώπη το 2021 , σε μια διοργάνωση η οποία είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα, με κεντρικό θεματικό άξονα το τρίπτυχο «Παρελθόν – Παρόν- Μέλλον», στο πλαίσιο και της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Ο Ε.Ο.ΑΝ. «φιλοξενείται» σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Περίπτερο 10, Stand 6,  του εκθεσιακού χώρου.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή μέσα από το περίπτερό μας και να ενημερωθούν για τα θέματα της ανακύκλωσης. Για το πως, τι  και που μπορούν να ανακυκλώνουν, καθώς και για τις δράσεις, στρατηγικές προτεραιότητες και το σχέδιο του Ε.Ο.ΑΝ.,  που με βάση το νέο αναβαθμισμένο νομοθετικό και θεσμικό περιβάλλον, αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα για την υλοποίηση της νέας εθνικής αντίληψης και στρατηγικής για την Ανακύκλωση και την προώθηση της κυκλικής οικονομίας.

 

Σας περιμένουμε όλους από 11-19/9/ 2021 στο περίπτερο του ΕΟΑΝ στην 85η ΔΕΘ,  για να κάνουμε ένα ακόμη βήμα μπροστά στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε μια ισχυρή «πράσινη» συμμαχία, η οποία θα μας βοηθήσει να κάνουμε την Ανακύκλωση «στάση ζωής» και «όχημα» για μια ποιοτική και βιώσιμη ανάπτυξη.

 

 

Κοινοποίηση
Written by Thodoris Psyrris